Makreel met appelcidersaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Makreel met appelcidersaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Makreel is een heerlijke vis

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C.

    Schil de appels, snij in stukken.

    Snij de citroen in schijfjes.

  2. 2

    Leg de vissen in een schotel, samen met de helft van de cider, ciderazijn, citroensap, tijm, peterselie, laurier, peper en zout en laat gedurende 20 minuten zachtjes gaarstoven in de oven.

  3. Saus

  4. 3

    Smelt de boter samen met de suiker. Voeg de appels toe en de rest van de cider. Kook tot moes en zeef de saus.

  5. 4

    Versier bij het opdienen de vissen met schijfjes citroen, waterkers en paprikapoeder. Serveer de saus apart.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C.

    Schil de appels, snij in stukken.

    Snij de citroen in schijfjes.

  2. 2

    Leg de vissen in een schotel, samen met de helft van de cider, ciderazijn, citroensap, tijm, peterselie, laurier, peper en zout en laat gedurende 20 minuten zachtjes gaarstoven in de oven.

  3. Saus

  4. 3

    Smelt de boter samen met de suiker. Voeg de appels toe en de rest van de cider. Kook tot moes en zeef de saus.

  5. 4

    Versier bij het opdienen de vissen met schijfjes citroen, waterkers en paprikapoeder. Serveer de saus apart.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.