Slaatje van gerookte makreel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Slaatje van gerookte makreel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Van dit slaatje kan je smullen

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Ontvel de filets en snij in reepjes van 2 à 3 centimeter.

    Snipper de sjalot en de ui. Hak de peterselie fijn.

    Snij de tomaten in stukjes.

    Was en droog de sla.

  2. Vinaigrette

  3. 2

    Meng olie, azijn, mosterd, sjalot, peterselie, peper en zout.

    Laat de vis hierin 2 uur marineren.

  4. 3

    Leg de sla op een schotel en verdeel er de visreepjes over. Overgiet met vinaigrette.

    Garneer met de tomaten, olijven, ui en de rest van de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Ontvel de filets en snij in reepjes van 2 à 3 centimeter.

    Snipper de sjalot en de ui. Hak de peterselie fijn.

    Snij de tomaten in stukjes.

    Was en droog de sla.

  2. Vinaigrette

  3. 2

    Meng olie, azijn, mosterd, sjalot, peterselie, peper en zout.

    Laat de vis hierin 2 uur marineren.

  4. 3

    Leg de sla op een schotel en verdeel er de visreepjes over. Overgiet met vinaigrette.

    Garneer met de tomaten, olijven, ui en de rest van de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.