Griet met peertjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Griet met peertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Aparte combinatie en lekker fruitig

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de visfilets af en dep droog. Laat de peren goed uitlekken.

    Hak de dragon en de peterselie fijn.

    Pers de citroen.

    Verwarm de oven voor op 275°C.

  2. 2

    Rol in elke grietfilet een halve peer en schik de visrolletjes in een beboterde vuurvaste schotel.

  3. 3

    Klop de eierdooier los met de room en het citroensap, voeg de dragon en de peterselie toe, kruid met peper en (eventueel) zout.

    Giet het mengsel over de visrolletjes.

  4. 4

    Dek de ovenschotel af met aluminiumfolie en stoof gedurende 20 à 25 minuten in de oven.

  5. 5

    Serveer de visrolletjes op individuele borden, gegarneerd met een lepel saus en een toefje aardappelpuree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de visfilets af en dep droog. Laat de peren goed uitlekken.

    Hak de dragon en de peterselie fijn.

    Pers de citroen.

    Verwarm de oven voor op 275°C.

  2. 2

    Rol in elke grietfilet een halve peer en schik de visrolletjes in een beboterde vuurvaste schotel.

  3. 3

    Klop de eierdooier los met de room en het citroensap, voeg de dragon en de peterselie toe, kruid met peper en (eventueel) zout.

    Giet het mengsel over de visrolletjes.

  4. 4

    Dek de ovenschotel af met aluminiumfolie en stoof gedurende 20 à 25 minuten in de oven.

  5. 5

    Serveer de visrolletjes op individuele borden, gegarneerd met een lepel saus en een toefje aardappelpuree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.