Roodbaars in waterkerssaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Roodbaars in waterkerssaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor echte visliefhebbers

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het sjalotje en de selder fijn.

    Spoel de vis en dep droog.

  2. 2

    Kook de waterkers in gezouten water, giet af, spoel met koud water, maal fijn, zeef, en bewaar koel.

  3. 3

    Laat de sjalot en selderij uitzweten in boter, voeg de witte wijn en het glaasje jenever toe en laat inkoken. Voeg de visfumet en de room toe.

  4. 4

    Kruid de vis en stoom gaar. Leg op verwarmde borden.

  5. 5

    Werk de witte wijnsaus verder af met de waterkers en giet over de vis.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het sjalotje en de selder fijn.

    Spoel de vis en dep droog.

  2. 2

    Kook de waterkers in gezouten water, giet af, spoel met koud water, maal fijn, zeef, en bewaar koel.

  3. 3

    Laat de sjalot en selderij uitzweten in boter, voeg de witte wijn en het glaasje jenever toe en laat inkoken. Voeg de visfumet en de room toe.

  4. 4

    Kruid de vis en stoom gaar. Leg op verwarmde borden.

  5. 5

    Werk de witte wijnsaus verder af met de waterkers en giet over de vis.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.