Gegrilde roodbaars met mosterdsaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde roodbaars met mosterdsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Van deze saus zal je smullen

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de citroen in schijfjes.

    Verwarm de grill.

  2. 2

    Was de vis onder stromend water en dep vervolgens droog. Strijk in met mosterd en vers gemalen peper, laat even rusten en bestrijk met gesmolten boter. Smeer het rooster in met olie en gril de filets 5 minuten aan elke zijde.

  3. 3

    Maak een roux, giet er de melk bij en voeg de in azijn losgeroerde mosterd toe. Kruid eventueel bij en werk verder af met de kappertjes.

  4. 4

    Garneer de vis met citroenschijfjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de citroen in schijfjes.

    Verwarm de grill.

  2. 2

    Was de vis onder stromend water en dep vervolgens droog. Strijk in met mosterd en vers gemalen peper, laat even rusten en bestrijk met gesmolten boter. Smeer het rooster in met olie en gril de filets 5 minuten aan elke zijde.

  3. 3

    Maak een roux, giet er de melk bij en voeg de in azijn losgeroerde mosterd toe. Kruid eventueel bij en werk verder af met de kappertjes.

  4. 4

    Garneer de vis met citroenschijfjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.