Koolvis met kerrie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Koolvis met kerrie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met aardappeltjes

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui en de knoflook. Snij de tomaten in stukjes, hak de appel.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Kruid de koolvisfilets met zout, peper en kerrie.

    Stoof de filets in licht gebruinde boter en voeg de ui en de look toe. Overgiet met de witte wijn en de visfumet en doe het kruidentuiltje erbij.

  3. 3

    Dek de schotel af met aluminiumfolie en plaats 10 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal de vis uit de bakschotel en kook het bakvocht in.

  5. 5

    Voeg de tomaat en de appel toe evenals de room. Kook alles eventjes in.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui en de knoflook. Snij de tomaten in stukjes, hak de appel.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Kruid de koolvisfilets met zout, peper en kerrie.

    Stoof de filets in licht gebruinde boter en voeg de ui en de look toe. Overgiet met de witte wijn en de visfumet en doe het kruidentuiltje erbij.

  3. 3

    Dek de schotel af met aluminiumfolie en plaats 10 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal de vis uit de bakschotel en kook het bakvocht in.

  5. 5

    Voeg de tomaat en de appel toe evenals de room. Kook alles eventjes in.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.