Gestoomde langoustines in een dipsausje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gestoomde langoustines in een dipsausje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pure luxe, perfect voor een feestje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Stoom de langoustines in een vergiet boven de kokende court-bouillon.

    Dompel de tomaten 10 seconden in kokend water, koel onmiddellijk af in koud water, pel, halveer, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.

    Was de peterselie.

  2. Dipsaus

  3. 2

    Meng de mayonaise met de ketchup, het citroensap, de Worcestershiresaus en cayennepeper. Roer er voorzichtig de blokjes tomaat door.

  4. 3

    Hang telkens twee langoustines, de staart omhoog, over de rand van een groot glas of ijscoupe en garneer het glas met een toef gewassen peterselie. Zet de glazen op een schaal, plaats in het midden een kommetje met dipsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Stoom de langoustines in een vergiet boven de kokende court-bouillon.

    Dompel de tomaten 10 seconden in kokend water, koel onmiddellijk af in koud water, pel, halveer, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.

    Was de peterselie.

  2. Dipsaus

  3. 2

    Meng de mayonaise met de ketchup, het citroensap, de Worcestershiresaus en cayennepeper. Roer er voorzichtig de blokjes tomaat door.

  4. 3

    Hang telkens twee langoustines, de staart omhoog, over de rand van een groot glas of ijscoupe en garneer het glas met een toef gewassen peterselie. Zet de glazen op een schaal, plaats in het midden een kommetje met dipsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.