Leng in mosterdsaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Leng in mosterdsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Leng is een kabeljauwachtige vis

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Snipper de sjalotten.

    Hak de peterselie fijn.

  2. 2

    Kruid de lengfilets met peper en zout, leg in een beboterde ovenschotel en strooi de sjalotjes over de lengfilets.

  3. 3

    Meng de wijn met de mosterd en giet over de lengfilets.

  4. 4

    Dek de ovenschotel af met beboterde folie en pocheer de lengfilets 15 à 20 minuten in de oven.

  5. 5

    Zeef het pocheervocht, giet in een pan, roer er het citroensap door en kook het mengsel 2 à 3 minuten al roerend in. Monteer met boter en roer er de peterselie door.

  6. 6

    Schik de lengfilets op het bord, overgiet met de mosterdsaus en werk af met gehakte peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Snipper de sjalotten.

    Hak de peterselie fijn.

  2. 2

    Kruid de lengfilets met peper en zout, leg in een beboterde ovenschotel en strooi de sjalotjes over de lengfilets.

  3. 3

    Meng de wijn met de mosterd en giet over de lengfilets.

  4. 4

    Dek de ovenschotel af met beboterde folie en pocheer de lengfilets 15 à 20 minuten in de oven.

  5. 5

    Zeef het pocheervocht, giet in een pan, roer er het citroensap door en kook het mengsel 2 à 3 minuten al roerend in. Monteer met boter en roer er de peterselie door.

  6. 6

    Schik de lengfilets op het bord, overgiet met de mosterdsaus en werk af met gehakte peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.