Geroosterde kippenspiesjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geroosterde kippenspiesjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Perfect op een zomerse barbecue

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kip en de zorgvuldig schoongemaakte en gespoelde kippenlevertjes in blokjes van 2 centimeter.

    Borstel de oesterzwammen schoon en snij in stukken. Snij de prei in dikke ringen en verdeel de paprika in gelijke stukjes.

    Laat de houten satéprikkers een paar minuten in water weken opdat ze tijdens het bakken niet zouden verbranden.

    Pers de knoflook.

  2. Marinade

  3. 2

    Meng de olie, look en Provençaalse kruiden.

  4. 3

    Prik alle ingrediënten afwisselend aan de stokjes en laat mooi gelijkmatig bakken op de grill of de barbecue. Bedruip het vlees regelmatig met de marinade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kip en de zorgvuldig schoongemaakte en gespoelde kippenlevertjes in blokjes van 2 centimeter.

    Borstel de oesterzwammen schoon en snij in stukken. Snij de prei in dikke ringen en verdeel de paprika in gelijke stukjes.

    Laat de houten satéprikkers een paar minuten in water weken opdat ze tijdens het bakken niet zouden verbranden.

    Pers de knoflook.

  2. Marinade

  3. 2

    Meng de olie, look en Provençaalse kruiden.

  4. 3

    Prik alle ingrediënten afwisselend aan de stokjes en laat mooi gelijkmatig bakken op de grill of de barbecue. Bedruip het vlees regelmatig met de marinade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.