Aspergetaartjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aspergetaartjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fijne taartjes

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de asperges, snij in stukken en kook gaar.

    Snipper de ui fijn.

    Kook 2 eieren hard.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Verwarm de room , roer er de gemalen kaas door en vervolgens het losgeklopte ei. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Fruit de ui even aan in de boter. Pel de hardgekookte eieren en plet ze fijn.

  4. 4

    Bedek de taartbodempjes met gekookte asperges en breng daarop het ui-eimengsel aan.

  5. 5

    Giet de vulling erbij en laat de taartjes bakken totdat het mengsel stevig en goudbruin is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de asperges, snij in stukken en kook gaar.

    Snipper de ui fijn.

    Kook 2 eieren hard.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Verwarm de room , roer er de gemalen kaas door en vervolgens het losgeklopte ei. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Fruit de ui even aan in de boter. Pel de hardgekookte eieren en plet ze fijn.

  4. 4

    Bedek de taartbodempjes met gekookte asperges en breng daarop het ui-eimengsel aan.

  5. 5

    Giet de vulling erbij en laat de taartjes bakken totdat het mengsel stevig en goudbruin is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.