Goelasj met aardappelen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Goelasj met aardappelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een topklassieker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verdeel het vlees in blokjes.

    Snij de uien grof.

    Schil de aardappelen, snij in blokjes.

    Was de paprika's, verwijder de zaadlijsten, snij in stukken.

  2. 2

    Bak het vlees aan in een mengsel van olie en boter. Stoof de uien mee aan. Voeg per ui een eetlepel paprikapoeder en een snuifje komijn toe en giet de vleesbouillon erbij. Laat sudderen met het deksel op de pan tot het vlees bijna gaar is.

  3. 3

    Voeg de aardappelen en de paprika's bij het vlees. Kruid met peper en zout en laat nog 15 minuten sudderen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verdeel het vlees in blokjes.

    Snij de uien grof.

    Schil de aardappelen, snij in blokjes.

    Was de paprika's, verwijder de zaadlijsten, snij in stukken.

  2. 2

    Bak het vlees aan in een mengsel van olie en boter. Stoof de uien mee aan. Voeg per ui een eetlepel paprikapoeder en een snuifje komijn toe en giet de vleesbouillon erbij. Laat sudderen met het deksel op de pan tot het vlees bijna gaar is.

  3. 3

    Voeg de aardappelen en de paprika's bij het vlees. Kruid met peper en zout en laat nog 15 minuten sudderen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.