Kaasomelet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaasomelet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel en hartig omelet

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de ham in dobbelsteentjes.

    Snipper de bieslook.

  2. 2

    Laat de ham op een zacht vuur aanbakken in boter. Kruid met flink wat peper.

  3. 3

    Klop de eieren op met de geraspte kaas, het gesnipperde bieslook en de room.

  4. 4

    Giet het mengsel over de ham en laat op een zacht vuur staan tot de omelet een mooie dikke pannenkoek geworden is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de ham in dobbelsteentjes.

    Snipper de bieslook.

  2. 2

    Laat de ham op een zacht vuur aanbakken in boter. Kruid met flink wat peper.

  3. 3

    Klop de eieren op met de geraspte kaas, het gesnipperde bieslook en de room.

  4. 4

    Giet het mengsel over de ham en laat op een zacht vuur staan tot de omelet een mooie dikke pannenkoek geworden is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.