Kip met bleekselderij en gember in de wok
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kip met bleekselderij en gember in de wok

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittig wokgerecht

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kippenfilets in reepjes en kruid met zout en kerriepoeder.

    Hak de ui fijn en snij de schoongemaakte selderij in stukjes.

    Pers de knoflook, schil en rasp de gember, hak de koriander.

  2. 2

    Verhit de olie in een wok (of in een diepe braadpan) en laat daarin de kip al roerend 5 minuten bakken. Voeg de knoflook en gember toe en laat nog een minuutje bakken.

  3. 3

    Voeg vervolgens de ui en de selderij toe en bak nog 4 minuten al roerend. Roer de ananasblokjes erdoor en laat kort meebakken.

  4. 4

    Kruid met peper en zout en bestrooi met gehakte koriander (of peterselie).

    Serveer met wilde rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kippenfilets in reepjes en kruid met zout en kerriepoeder.

    Hak de ui fijn en snij de schoongemaakte selderij in stukjes.

    Pers de knoflook, schil en rasp de gember, hak de koriander.

  2. 2

    Verhit de olie in een wok (of in een diepe braadpan) en laat daarin de kip al roerend 5 minuten bakken. Voeg de knoflook en gember toe en laat nog een minuutje bakken.

  3. 3

    Voeg vervolgens de ui en de selderij toe en bak nog 4 minuten al roerend. Roer de ananasblokjes erdoor en laat kort meebakken.

  4. 4

    Kruid met peper en zout en bestrooi met gehakte koriander (of peterselie).

    Serveer met wilde rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.