Tagliatelle met ham en parmesan van rammenas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tagliatelle met ham en parmesan van rammenas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fijne combinatie

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rasp de ramenas.

    Hak de kruiden fijn.

  2. 2

    Kook de pasta in gezouten water met een scheutje olijfolie. Giet af, hou even onder de koude kraan en besprenkel met nog wat olijfolie.

  3. Mosterdvinaigrette

  4. 3

    Meng de balsamicoazijn, de mosterd, de suiker, het water, de olijfolie, peper en zout en de gehakte groene kruiden.

  5. 4

    Schik de pasta in het midden van een bord.

  6. 5

    Vorm met de ham roosjes en leg deze op de pasta.

  7. 6

    Omring met de mosterdvinaigrette en bestrooi met de geraspte rammenas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rasp de ramenas.

    Hak de kruiden fijn.

  2. 2

    Kook de pasta in gezouten water met een scheutje olijfolie. Giet af, hou even onder de koude kraan en besprenkel met nog wat olijfolie.

  3. Mosterdvinaigrette

  4. 3

    Meng de balsamicoazijn, de mosterd, de suiker, het water, de olijfolie, peper en zout en de gehakte groene kruiden.

  5. 4

    Schik de pasta in het midden van een bord.

  6. 5

    Vorm met de ham roosjes en leg deze op de pasta.

  7. 6

    Omring met de mosterdvinaigrette en bestrooi met de geraspte rammenas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.