Champignonroomsoep
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Champignonroomsoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Feestelijke klassieker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de champignons schoon, snij in schijfjes.

    Snipper de ui en de sjalotten.

    Hak de peterselie fijn.

    Verhit de bouillon.

  2. 2

    Stoof de champignons gaar in een weinig boter.

  3. 3

    Fruit in de rest van de boter de ui en sjalot even aan. Bestrooi met bloem en leng aan met de hete bouillon.

  4. 4

    Laat even doorkoken, voeg de gestoofde champignons toe en breng op smaak.

  5. 5

    Werk de soep af met een eierdooier en room. Versier met fijngehakte peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de champignons schoon, snij in schijfjes.

    Snipper de ui en de sjalotten.

    Hak de peterselie fijn.

    Verhit de bouillon.

  2. 2

    Stoof de champignons gaar in een weinig boter.

  3. 3

    Fruit in de rest van de boter de ui en sjalot even aan. Bestrooi met bloem en leng aan met de hete bouillon.

  4. 4

    Laat even doorkoken, voeg de gestoofde champignons toe en breng op smaak.

  5. 5

    Werk de soep af met een eierdooier en room. Versier met fijngehakte peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.