Witte-wijnsaus

Zo maak je ‘t
  1. Pers de citroen.

  2. Laat de visfumet en de wijn tot de helft inkoken.

    Voeg de room bij en laat opnieuw inkoken tot de saus licht dikt.

  3. Voeg een paar druppeltjes citroen toe en roer vlak voor het opdienen de in klontjes verdeelde boter door de saus. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Kalkoengebraad met citroen en witte wijnsaus

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Roodbaars in waterkerssaus

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Gefrituurde pladijs op een bedje van wortelpuree

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Feestelijke visfondue