Witte-wijnsaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Witte-wijnsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pers de citroen.

  2. 2

    Laat de visfumet en de wijn tot de helft inkoken.

    Voeg de room bij en laat opnieuw inkoken tot de saus licht dikt.

  3. 3

    Voeg een paar druppeltjes citroen toe en roer vlak voor het opdienen de in klontjes verdeelde boter door de saus. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pers de citroen.

  2. 2

    Laat de visfumet en de wijn tot de helft inkoken.

    Voeg de room bij en laat opnieuw inkoken tot de saus licht dikt.

  3. 3

    Voeg een paar druppeltjes citroen toe en roer vlak voor het opdienen de in klontjes verdeelde boter door de saus. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.