Witte-wijnsaus

Zo maak je ‘t
  1. Pers de citroen.

  2. Laat de visfumet en de wijn tot de helft inkoken.

    Voeg de room bij en laat opnieuw inkoken tot de saus licht dikt.

  3. Voeg een paar druppeltjes citroen toe en roer vlak voor het opdienen de in klontjes verdeelde boter door de saus. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Peperroomsaus

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Kruidenvinaigrette

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Blanquettesaus

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Nicoisesaus

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Tomatensaus