Vispannetje met zalm en kabeljauw in de oven

  • 40 min
  • Erg makkelijk
  • Goedkoop
  • Europees
  • Hoofdgerecht
Zo maak je ‘t
  1. Verwarm de oven voor op 180° C. Maak de groenten en kruiden schoon. Snij de wortelen in plakjes, de prei in ringen.

  2. Fruit de wortelen en prei in boter. Kruid met peper en zout. Blus met de wijn en roer er de room door, en het verkruimelde bouillonblokje. Laat sudderen tot de wortelen beetgaar zijn. Eventueel kun je wat sausbinder toevoegen.

  3. Beboter 4 individuele ovenschaaltjes. Verdeel er de vis, de garnalen en de groenten over. Bestrooi met peterselie en marjolein. Werk af met de kaas en zet 20 à 25 minuten in de oven.

Variëren kun je leren...

Kidsfavoriet
  • Mag even duren
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Fish pie van schelvis met röstilaagje

Slank
  • Mag even duren
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Vispannetje met aardappelblokjes

Veggie
  • Mag even duren
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Groentegratin met eiermimosa

Trage/Snelle variant
  • Mag even duren
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Vispannetje met garnaal

Rock & Roll
  • Mag even duren
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Vispannetje met langoustines

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Vispannetje met wortel onder bladerdeeg

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Nederlands vispannetje

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Oostends vispannetje

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Vispannetje met aardappelblokjes

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Vispannetje