• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rood-groene salade met granaatappelpitten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zuiders slaatje, perfect voor vegetariërs!

bereiding
  1. 1

    Spoel de salade en laat goed uitlekken. Spoel het roodloof, verwijder de harde kern en snipper fijn. Meng de salade met het roodloof. Halveer de pitloze druiven en hak de walnoten grof. Pel de granaatappel en lepel er de pitten uit.

  2. 2

    Meng voor de vinaigrette het limoensap en olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Voeg de zure room, gesnipperde dille en limoenschilletjes toe. Schud goed en serveer.

  3. 3

    Meng de salade met de druiven. Garneer met de gehakte walnoten en de granaatappelpitten. Serveer met de limoenvinaigrette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de salade en laat goed uitlekken. Spoel het roodloof, verwijder de harde kern en snipper fijn. Meng de salade met het roodloof. Halveer de pitloze druiven en hak de walnoten grof. Pel de granaatappel en lepel er de pitten uit.

  2. 2

    Meng voor de vinaigrette het limoensap en olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Voeg de zure room, gesnipperde dille en limoenschilletjes toe. Schud goed en serveer.

  3. 3

    Meng de salade met de druiven. Garneer met de gehakte walnoten en de granaatappelpitten. Serveer met de limoenvinaigrette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.