Salade met rode biet, quinoa en geitenkaasdressing
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade met rode biet, quinoa en geitenkaasdressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de dressing. Roer de geitenkaas los met de rest van de ingrediënten. Zet koel weg.

  2. 2

    Schil de bieten en snij ze in flinterdunne plakjes. Schep er de olijfolie en balsamicoazijn door en laat 30 minuten rusten.

  3. 3

    Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en afkoelen.

  4. 4

    Spoel de sla, halveer de druiven. Snij het witloof fijn. Meng met de sla, druiven, quinoa en rodebietenplakjes. Besprenkel met de geitenkaasdressing en bestrooi met gehakte walnoten. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de dressing. Roer de geitenkaas los met de rest van de ingrediënten. Zet koel weg.

  2. 2

    Schil de bieten en snij ze in flinterdunne plakjes. Schep er de olijfolie en balsamicoazijn door en laat 30 minuten rusten.

  3. 3

    Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en afkoelen.

  4. 4

    Spoel de sla, halveer de druiven. Snij het witloof fijn. Meng met de sla, druiven, quinoa en rodebietenplakjes. Besprenkel met de geitenkaasdressing en bestrooi met gehakte walnoten. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.