Recept

Farfalle met gerookte zalm en erwtjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de zalm in fijne reepjes. Pel en snipper de ui.

  2. 2

    Verhit wat olijfolie in een pan en fruit de ui glazig. Voeg de erwten toe en laat 3 minuten zachtjes stoven. Schep er 250 gram zalm bij (hou wat apart voor de afwerking) en roerbak op zacht vuur nog 2 tot 3 minuten mee.

  3. 3

    Schenk de room bij in de pan. Breng aan de kook en laat 2 tot 3 minuten sudderen. Kruid met peper.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Hussel de pasta door de warme saus.

  5. 5

    Verdeel over warme borden. Werk af met de rest van de zalm en groen naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Farfalle met gerookte zalm en erwtjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!