Recept

Salade van truffelaardappelen en tonijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zowel de schil als het vruchtvlees van de vitelotte-aardappelen blijven violet van kleur als je ze kookt. Vandaar dat we ze ook truffelaardappelen noemen. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook heel mooi in salades.

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, kook ze beetgaar in lichtgezouten water en snijd ze in plakjes. Laat ze afkoelen. Meng de ingrediënten voor de dressing.

  2. 2

    Leg de radicchio, de plakjes aardappel en de halve kerstomaatjes in een schaal. Verdeel de uitgelekte tonijn in stukjes en meng die met de andere ingrediënten in de schaal.

  3. 3

    Pel de harde eieren, prak ze fijn en strooi ze over de salade. Breng alles op smaak met peper en zout en besprenkel de salade met de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade van truffelaardappelen en tonijn

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!