Aardappelsalade met groene asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelsalade met groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de aardappelen en stoom ze gaar. Pel ze, laat ze afkoelen en snij ze in plakken.

  2. 2

    Snij het onderste harde deel van de asperges weg en snij de rest in schuine stukken van 2 cm lang.

  3. 3

    Pel de sjalot en snipper fijn. Bak ze samen met de asperges lichtjes bruin in 1 eetlepel hete olie. Blus met de bouillon en de azijn, kruid met peper en zout en laat afgedekt in 5 minuten beetgaar stoven.

  4. 4

    Schep de asperges samen met de mosterd door de aardappelen. Meng de rest van de olie door de aardappelaspergesalade en breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de aardappelen en stoom ze gaar. Pel ze, laat ze afkoelen en snij ze in plakken.

  2. 2

    Snij het onderste harde deel van de asperges weg en snij de rest in schuine stukken van 2 cm lang.

  3. 3

    Pel de sjalot en snipper fijn. Bak ze samen met de asperges lichtjes bruin in 1 eetlepel hete olie. Blus met de bouillon en de azijn, kruid met peper en zout en laat afgedekt in 5 minuten beetgaar stoven.

  4. 4

    Schep de asperges samen met de mosterd door de aardappelen. Meng de rest van de olie door de aardappelaspergesalade en breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.