Capellini met lichte tomatensaus, scampi’s en rucola
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Capellini met lichte tomatensaus, scampi’s en rucola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook. Spoel de chilipeper, halveer in de lengte en verwijder de zaadjes. Pel de scampi’s en maak ze schoon. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en mix ze fijn.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een pan en bak er de knoflook en chilipeper kort in aan. Voeg, zodra de knoflook begint te kleuren, de scampi’s toe en bak kort mee. Blus met de witte wijn en voeg de tomatenpuree toe. Laat even pruttelen.

  3. 3

    Kook de capellini gaar volgens de kooktijd op de verpakking. Laat uitlekken in een vergiet.

  4. 4

    Hussel de pasta en de saus goed door elkaar. Breng op smaak met citroensap, peper en zout en schep de rucola erdoor.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook. Spoel de chilipeper, halveer in de lengte en verwijder de zaadjes. Pel de scampi’s en maak ze schoon. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en mix ze fijn.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een pan en bak er de knoflook en chilipeper kort in aan. Voeg, zodra de knoflook begint te kleuren, de scampi’s toe en bak kort mee. Blus met de witte wijn en voeg de tomatenpuree toe. Laat even pruttelen.

  3. 3

    Kook de capellini gaar volgens de kooktijd op de verpakking. Laat uitlekken in een vergiet.

  4. 4

    Hussel de pasta en de saus goed door elkaar. Breng op smaak met citroensap, peper en zout en schep de rucola erdoor.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.