Aardappelsalade met Griekse yoghurt
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelsalade met Griekse yoghurt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de krieltjes. Halveer grotere exemplaren. Kook ze beetgaar in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.

  2. 2

    Spoel de lente-uien en snipper ze in ringen. Snij het ontbijtspek in stukjes van 2 cm. Bak alles krokant en laat goed uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Breng de Griekse yoghurt op smaak met zout en flink wat peper. Meng met de aardappelen, de lenteui, de spekjes en geraspte cheddar en serveer met de yoghurt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de krieltjes. Halveer grotere exemplaren. Kook ze beetgaar in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.

  2. 2

    Spoel de lente-uien en snipper ze in ringen. Snij het ontbijtspek in stukjes van 2 cm. Bak alles krokant en laat goed uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Breng de Griekse yoghurt op smaak met zout en flink wat peper. Meng met de aardappelen, de lenteui, de spekjes en geraspte cheddar en serveer met de yoghurt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.