Recept

Kersen op rode wijn met milkshake

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke combinatie van fruit en wijn

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Ontpit de kersen. Rasp de schil van de citroen en sinaasappel. 

  2. 2

    Breng de kersen met de boter, suiker, rode wijn en het vanillestokje aan de kook. Laat 10 minuten garen op een zacht vuurtje, en laat afkoelen.

  3. 3

    Doe de room, het vanille-ijs en een scheutje kirsch in een maatbeker en mix goed schuimig.

  4. 4

    Verdeel de kersen over glaasjes. Giet er een beetje milkshake over en werk af met wat versgemalen zwarte peper en zeste van sinaasappel en citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kersen op rode wijn met milkshake

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!