Tong gegratineerd met oester en groene kool
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tong gegratineerd met oester en groene kool

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verfijnd met vis

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kool heel fijn. Hak de peterselie. Snij de lente-uien en de oesters fijn

  2. 2

    Stoof de kool in wat boter gaar onder deksel. Breng op smaak met peper en zout. 

  3. 3

    Meng de oesters met peterselie, broodkruim, de gesnipperde lente-ui, wat peper en zout. 

  4. 4

    Stoom de tongfi lets kort. Leg ze op de bakplaat en verdeel er het oestermengsel over. Lepel er wat gesmolten boter over en zet 5 minuten onder de grill.

  5. 5

    Schik de tongfi lets op de borden, leg er een quenelle van de kool bij.

  6. 6

    Maak een vinaigrette van olijfolie, oestervocht en limoensap. Nappeer dit rond het gerecht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kool heel fijn. Hak de peterselie. Snij de lente-uien en de oesters fijn

  2. 2

    Stoof de kool in wat boter gaar onder deksel. Breng op smaak met peper en zout. 

  3. 3

    Meng de oesters met peterselie, broodkruim, de gesnipperde lente-ui, wat peper en zout. 

  4. 4

    Stoom de tongfi lets kort. Leg ze op de bakplaat en verdeel er het oestermengsel over. Lepel er wat gesmolten boter over en zet 5 minuten onder de grill.

  5. 5

    Schik de tongfi lets op de borden, leg er een quenelle van de kool bij.

  6. 6

    Maak een vinaigrette van olijfolie, oestervocht en limoensap. Nappeer dit rond het gerecht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.