Recept

Tong gegratineerd met oester en groene kool

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verfijnd met vis

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kool heel fijn. Hak de peterselie. Snij de lente-uien en de oesters fijn

  2. 2

    Stoof de kool in wat boter gaar onder deksel. Breng op smaak met peper en zout. 

  3. 3

    Meng de oesters met peterselie, broodkruim, de gesnipperde lente-ui, wat peper en zout. 

  4. 4

    Stoom de tongfi lets kort. Leg ze op de bakplaat en verdeel er het oestermengsel over. Lepel er wat gesmolten boter over en zet 5 minuten onder de grill.

  5. 5

    Schik de tongfi lets op de borden, leg er een quenelle van de kool bij.

  6. 6

    Maak een vinaigrette van olijfolie, oestervocht en limoensap. Nappeer dit rond het gerecht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tong gegratineerd met oester en groene kool
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kool heel fijn. Hak de peterselie. Snij de lente-uien en de oesters fijn

  2. 2

    Stoof de kool in wat boter gaar onder deksel. Breng op smaak met peper en zout. 

  3. 3

    Meng de oesters met peterselie, broodkruim, de gesnipperde lente-ui, wat peper en zout. 

  4. 4

    Stoom de tongfi lets kort. Leg ze op de bakplaat en verdeel er het oestermengsel over. Lepel er wat gesmolten boter over en zet 5 minuten onder de grill.

  5. 5

    Schik de tongfi lets op de borden, leg er een quenelle van de kool bij.

  6. 6

    Maak een vinaigrette van olijfolie, oestervocht en limoensap. Nappeer dit rond het gerecht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!