Tong gegratineerd met oester en groene kool
bereiding
- 
                        1 Snij de kool heel fijn. Hak de peterselie. Snij de lente-uien en de oesters fijn 
- 
                        2 Stoof de kool in wat boter gaar onder deksel. Breng op smaak met peper en zout. 
- 
                        3 Meng de oesters met peterselie, broodkruim, de gesnipperde lente-ui, wat peper en zout. 
- 
                        4 Stoom de tongfi lets kort. Leg ze op de bakplaat en verdeel er het oestermengsel over. Lepel er wat gesmolten boter over en zet 5 minuten onder de grill. 
- 
                        5 Schik de tongfi lets op de borden, leg er een quenelle van de kool bij. 
- 
                        6 Maak een vinaigrette van olijfolie, oestervocht en limoensap. Nappeer dit rond het gerecht. 
Voorbereiding
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                