Varkensgebraad met champignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkensgebraad met champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de champignons in stukjes en bak ze aan in boter. Kruid met peper en zout. Spoel de peren, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukjes. Doe samen met de reepjes pancetta, rozijnen en gehakte walnoten bij de champignons. Roerbak kort.

  2. 2

    Snij het vlees open tot 1 grote lap. Leg ¾ van de vulling in het midden. Rol op en maak vast met keukentouw. Stop er de salie tussen.

  3. 3

    Leg de rollade in een beboterde ovenschaal. Verdeel er de rest van de vulling rond. Leg er extra vlokjes boter bij en bak 40 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal het vlees uit de oven. Laat rusten onder aluminiumfolie. Laat de kalfsfond inkoken met de Noilly Prat en voeg de groene peperbolletjes toe. Bind de saus met sausbinder. Snij het vlees in plakken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de champignons in stukjes en bak ze aan in boter. Kruid met peper en zout. Spoel de peren, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukjes. Doe samen met de reepjes pancetta, rozijnen en gehakte walnoten bij de champignons. Roerbak kort.

  2. 2

    Snij het vlees open tot 1 grote lap. Leg ¾ van de vulling in het midden. Rol op en maak vast met keukentouw. Stop er de salie tussen.

  3. 3

    Leg de rollade in een beboterde ovenschaal. Verdeel er de rest van de vulling rond. Leg er extra vlokjes boter bij en bak 40 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal het vlees uit de oven. Laat rusten onder aluminiumfolie. Laat de kalfsfond inkoken met de Noilly Prat en voeg de groene peperbolletjes toe. Bind de saus met sausbinder. Snij het vlees in plakken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.