Pompoengehaktbrood
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pompoengehaktbrood

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept van Dishcover

bereiding
  1. 1

    Meng de fijngesneden groenten en de kruiden onder het gehakt. Voeg de pompoenpitten toe, het ei en de panko. Kneed met je handen alles goed om.

  2. 2

    Leg een vel bakpapier in de bakvorm(en) en schep er het gehakt in. Plaats in een voorverwarmde oven van 180 °C gedurende een halfuurtje (of tot een kerntemperatuur van 65°C).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de fijngesneden groenten en de kruiden onder het gehakt. Voeg de pompoenpitten toe, het ei en de panko. Kneed met je handen alles goed om.

  2. 2

    Leg een vel bakpapier in de bakvorm(en) en schep er het gehakt in. Plaats in een voorverwarmde oven van 180 °C gedurende een halfuurtje (of tot een kerntemperatuur van 65°C).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.