Bladerdeegrondjes met ham en kaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bladerdeegrondjes met ham en kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C.

  2. 2

    Rol het bladerdeeg dun uit in de vorm van een rechthoek (ongeveer 15 cm breed). Strooi er de geraspte parmezaan over en beleg met gedroogde ham. Rol het bladerdeeg strak op zodat je een lange rol krijgt.

  3. 3

    Verpak de bladerdeegrol stevig in plasticfolie en leg hem een halfuur in de diepvriezer.

  4. 4

    Verwijder de plasticfolie en snij de rol met een scherp mes in plakjes van 1 cm dik. Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat, kwast ze in met losgeklopt ei. Bak de koekjes in 15 tot 20 minuten knapperig en goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C.

  2. 2

    Rol het bladerdeeg dun uit in de vorm van een rechthoek (ongeveer 15 cm breed). Strooi er de geraspte parmezaan over en beleg met gedroogde ham. Rol het bladerdeeg strak op zodat je een lange rol krijgt.

  3. 3

    Verpak de bladerdeegrol stevig in plasticfolie en leg hem een halfuur in de diepvriezer.

  4. 4

    Verwijder de plasticfolie en snij de rol met een scherp mes in plakjes van 1 cm dik. Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat, kwast ze in met losgeklopt ei. Bak de koekjes in 15 tot 20 minuten knapperig en goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.