Recept

Tomaten uit de oven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met een salade

bereiding
  1. 1

    Schil de krieltjes en snij ze in kwartjes, kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Giet af. Hol de tomaten uit, bewaar het kapje.

  2. 2

    Meng het gehakt met het ei, de kaas, het paneermeel en de gehakte kruiden. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Vul de tomaten met het gehakt en zet ze in een ingevette ovenschaal. 

  4. 4

    Leg ook de krieltjes erbij, verdeel er de rozemarijn over en besprenkel nog met een scheutje olijfolie. Zet 25 à 30 minuten in de oven.

  5. 5

    Serveer de gevulde tomaten met de ovenaardappeltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tomaten uit de oven

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!