• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quiche met bloemkool en zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een stevige quiche

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de bloemkool in roosjes. Kook ze beetgaar. Giet af en laat uitlekken.

  2. 2

    Bekleed een taartvorm met bakpapier en leg er het kruimeldeeg in. Leg daar bakpapier op en bestrooi met bakbonen. Bak 10 minuten blind in de voorverwarmde oven. Neem uit de oven en haal bakpapier en vulling weg.

  3. 3

    Snij de zalmfilet in hapklare blokjes. Snipper de dragon fijn. Meng de eieren met de room en klop los, kruid met peper, zout en de dragon. 

  4. 4

    Verdeel de bloemkool en zalmblokjes over de taartvorm en overgiet met het eimengsel. Bestrooi met de kaas en bak de quiche 30 à 35 minuten in de oven.

  5. 5

    Snij de gerookte zalm in snippers. Strooi ze samen met een handvol rucola over de quiche. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de bloemkool in roosjes. Kook ze beetgaar. Giet af en laat uitlekken.

  2. 2

    Bekleed een taartvorm met bakpapier en leg er het kruimeldeeg in. Leg daar bakpapier op en bestrooi met bakbonen. Bak 10 minuten blind in de voorverwarmde oven. Neem uit de oven en haal bakpapier en vulling weg.

  3. 3

    Snij de zalmfilet in hapklare blokjes. Snipper de dragon fijn. Meng de eieren met de room en klop los, kruid met peper, zout en de dragon. 

  4. 4

    Verdeel de bloemkool en zalmblokjes over de taartvorm en overgiet met het eimengsel. Bestrooi met de kaas en bak de quiche 30 à 35 minuten in de oven.

  5. 5

    Snij de gerookte zalm in snippers. Strooi ze samen met een handvol rucola over de quiche. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.