Visgratin

  • 60 min
  • Makkelijk
  • Goedkoop
  • Europees
  • Hoofdgerecht
Zo maak je ‘t
  1. Verwarm de oven voor op 200° C. Spoel de prei en snij 'm in heel fijne ringen. Beboter een ovenschotel en leg er de preiringen in. 

  2. Verdeel de visfilets over de prei. Kruid met peper en zout. 

  3. Snij de uien in ringen. Stoof ze in wat boter en doe er het kerriepoeder bij. Roerbak tot ze zacht zijn. Roer er de room door. 

  4. Schep de uien over de vis. Bestrooi met de geraspte kaas. Zet de visgratin 45 minuten in de oven. 

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Visgratin met zoete aardappels

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Visgratin met aardappelpuree

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Visgratin met spinazie en garnaaltjes

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Visgratin met olijven

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Visgratin met garnalen