Bistecca alla fiorentina
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bistecca alla fiorentina

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Boordevol smaak

bereiding
  1. 1

    Meng de ingrediënten voor de marinade: wijnazijn, knoflook, oregano, 2 el olijfolie, peper en zout. Doe ze samen met het vlees in een diepvrieszakje en laat minimaal 30 minuten marineren op kamertemperatuur.

  2. 2

    Bereid de polenta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Laat de barbecue of grillpan goed heet worden en dep het vlees met keukenpapier droog. Rooster het 2 à 3 minuten aan elke kant. Wikkel het in aluminiumfolie en laat het 10 minuten rusten.

  4. 4

    Snij de paprika’s in brede ringen. Bestrijk ze met olijfolie. Rooster ze in de grillpan, 2 minuten aan elke kant.

  5. 5

    Snij het vlees in plakken en serveer het met de paprika’s en de polenta. Werk eventueel af met wat groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de ingrediënten voor de marinade: wijnazijn, knoflook, oregano, 2 el olijfolie, peper en zout. Doe ze samen met het vlees in een diepvrieszakje en laat minimaal 30 minuten marineren op kamertemperatuur.

  2. 2

    Bereid de polenta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Laat de barbecue of grillpan goed heet worden en dep het vlees met keukenpapier droog. Rooster het 2 à 3 minuten aan elke kant. Wikkel het in aluminiumfolie en laat het 10 minuten rusten.

  4. 4

    Snij de paprika’s in brede ringen. Bestrijk ze met olijfolie. Rooster ze in de grillpan, 2 minuten aan elke kant.

  5. 5

    Snij het vlees in plakken en serveer het met de paprika’s en de polenta. Werk eventueel af met wat groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.