Recept

Taboulé met scampi's en amandelpesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klaar in een kwartiertje

bereiding
  1. 1

    Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel en snipper de kruiden. Spoel de courgette en de venkel en snij in miniblokjes. Meng de groenten en kruiden met de couscous en een scheutje olijfolie. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

  2. 2

    Doe alle ingrediënten voor de pesto samen in de blender, leng aan met olijfolie en mix tot een gladde massa.

  3. 3

    Bak de scampi’s in olijfolie. Serveer ze met de tabouleh en werk af met amandelschilfers, een lepeltje pesto en eventueel nog wat extra groene kruiden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Taboulé met scampi's en amandelpesto

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!