Recept

Cordon bleu met krieltjes en spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Light variant: 462 kcal per persoon

bereiding
  1. 1

    Leg op elk lapje vlees een plakje ham, en daarop een plakje kaas. Vouw dubbel en steek vast met een prikker. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Bak de aardappeltjes op een bakvel zonder vetstof.

  3. 3

    Spoel de spinazie en verwijder de dikke nerf. Pluk de blaadjes van het basilicum. Stoof de spinazie met het basilicum in het aanhangende water, tot ze slinken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Verwarm voor het vlees de olie in een pan met anti-aanbaklaag. Bak de cordon bleu aan beide kanten goudbruin. Serveer met de krieltjes en de spinazie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Cordon bleu met krieltjes en spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Leg op elk lapje vlees een plakje ham, en daarop een plakje kaas. Vouw dubbel en steek vast met een prikker. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Bak de aardappeltjes op een bakvel zonder vetstof.

  3. 3

    Spoel de spinazie en verwijder de dikke nerf. Pluk de blaadjes van het basilicum. Stoof de spinazie met het basilicum in het aanhangende water, tot ze slinken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Verwarm voor het vlees de olie in een pan met anti-aanbaklaag. Bak de cordon bleu aan beide kanten goudbruin. Serveer met de krieltjes en de spinazie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!