Recept

Gourmet met appel en peer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fruitig gourmetten

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de appelen en peren en verwijder het klokhuis. Snij in plakjes en leg op een bord. Sprenkel er de kirsch over, dek af en bewaar in de koelkast. Meng de zachte boter met de kaneel tot een homogene massa. Maak er een rolletje mee, rol in wat plasticfolie en hou ook koel in de koelkast.

  2. Aan tafel

  3. 2

    Smelt de kaneelboter in de pannetjes en bak er de appel- en perenplakjes in. Leg er een
    plakje raclettekaas op en gratineer nog even op het onderste niveau tot de kaas gesmolten is.
    Gril ondertussen de 4 sneetjes brood op de bovenste plaat en serveer het brood met de gegratineerde appel-peerplakjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gourmet met appel en peer

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!