Aardappelsalade met mosterdvinaigrette
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelsalade met mosterdvinaigrette

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Slaatje met pit

bereiding
  1. 1

    Borstel de aardappelen schoon. Kook ze gaar in de schil.

  2. 2

    Maak de asperges schoon. Kook of stoom ze beetgaar. Snij ze in stukjes.

  3. 3

    Maak de lente-uitjes schoon. Snipper het groen en snij het wit in partjes. Hak de peterselie grof. Pel en snipper de knoflook.

  4. 4

    Klop een vinaigrette van 2 eetlepels olijfolie, een eetlepel azijn, een eetlepel mosterd, peper en zout. Voeg er de knoflook en de peterselie aan toe.

  5. 5

    Pel de aardappelen en snij ze in plakjes.

  6. 6

    Snij het vlees in reepjes. Bak die naar smaak in olijfolie. Meng ze met de aardappelen, de asperges en de lente-ui.

  7. 7

    Verdeel de salade en de vinaigrette over de borden. Werk af met grof zeezout. Serveer lauw of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Borstel de aardappelen schoon. Kook ze gaar in de schil.

  2. 2

    Maak de asperges schoon. Kook of stoom ze beetgaar. Snij ze in stukjes.

  3. 3

    Maak de lente-uitjes schoon. Snipper het groen en snij het wit in partjes. Hak de peterselie grof. Pel en snipper de knoflook.

  4. 4

    Klop een vinaigrette van 2 eetlepels olijfolie, een eetlepel azijn, een eetlepel mosterd, peper en zout. Voeg er de knoflook en de peterselie aan toe.

  5. 5

    Pel de aardappelen en snij ze in plakjes.

  6. 6

    Snij het vlees in reepjes. Bak die naar smaak in olijfolie. Meng ze met de aardappelen, de asperges en de lente-ui.

  7. 7

    Verdeel de salade en de vinaigrette over de borden. Werk af met grof zeezout. Serveer lauw of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.