• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Penne met merguez, broccoli en snijbiet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snelle originele pasta

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Verdeel de broccoli in kleine roosjes en hak de snijbiet grof.

  3. 3

    Maak het velletje van de merguez open en duw het gehakt eruit. Bak het bruin in een pan met een scheutje olijfolie. Voeg de broccoli toe en roerbak 5 minuten. Doe er dan de snijbiet bij en roerbak nog 3 minuten tot de blaadjes geslonken zijn.

  4. 4

    Giet de pasta af en meng met het groentemerguezmengsel. Breng op smaak met peper en zout en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Verdeel de broccoli in kleine roosjes en hak de snijbiet grof.

  3. 3

    Maak het velletje van de merguez open en duw het gehakt eruit. Bak het bruin in een pan met een scheutje olijfolie. Voeg de broccoli toe en roerbak 5 minuten. Doe er dan de snijbiet bij en roerbak nog 3 minuten tot de blaadjes geslonken zijn.

  4. 4

    Giet de pasta af en meng met het groentemerguezmengsel. Breng op smaak met peper en zout en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.