Gegrilde steak met mierikswortel en champignons

Zo maak je ‘t
  1. Borstel de champignons droog schoon. Bak ze (eventueel in plakjes) samen met de knoflook in olijfolie. Kruid met peper en zout. 

  2. Vermeng de mierikswortel met 1 el olijfolie. Bestrijk er de steaks mee. Grill de steaks zoals u ze graag hebt. Hou warm onder aluminiumfolie. 

  3. Bak de aardappeltjes in een mengsel van olie en boter. 

  4. Snij het vlees in reepjes en schik het op de borden. Schep er de aardappelen en de champignons bij. Bestrooi met bieslook. 

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Biefstuk met paddenstoelen

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Aardappelpannetje met gegrilde biefstuk

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Biefstuk met kalfsjus en rösti

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Biefstuk-spiesjes

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Crostini met gerookt vlees en mierikswortel