Gegrilde steak met mierikswortel en champignons

Zo maak je ‘t
  1. Borstel de champignons droog schoon. Bak ze (eventueel in plakjes) samen met de knoflook in olijfolie. Kruid met peper en zout. 

  2. Vermeng de mierikswortel met 1 el olijfolie. Bestrijk er de steaks mee. Grill de steaks zoals u ze graag hebt. Hou warm onder aluminiumfolie. 

  3. Bak de aardappeltjes in een mengsel van olie en boter. 

  4. Snij het vlees in reepjes en schik het op de borden. Schep er de aardappelen en de champignons bij. Bestrooi met bieslook. 

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Steak met rodebietenslaatje en mieriksworteldip

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Biefstuk met paddenstoelen

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Biefstuk met oesterzwammen

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Tosti met mierikswortelcrème

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Aardappelpannetje met gegrilde biefstuk