Varkensvlees met mosterd en dragon
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkensvlees met mosterd en dragon

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal op een warme zomerdag

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Kook ze beetgaar. Giet af, laat uitlekken en bak nog even op in wat boter en olie. 

  2. 2

    Bak het vlees goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm. 

  3. 3

    Doe in dezelfde pan de boter, de mosterd, de dragon en de witte wijn. Laat 1 minuut koken. 

  4. 4

    Verdeel het vlees en de aardappelen over de borden. Giet er de saus over en serveer meteen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Kook ze beetgaar. Giet af, laat uitlekken en bak nog even op in wat boter en olie. 

  2. 2

    Bak het vlees goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm. 

  3. 3

    Doe in dezelfde pan de boter, de mosterd, de dragon en de witte wijn. Laat 1 minuut koken. 

  4. 4

    Verdeel het vlees en de aardappelen over de borden. Giet er de saus over en serveer meteen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.