Gegratineerde pastaschotel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegratineerde pastaschotel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook lekker met kip

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snipper de ui en de knoflook. Fruit ze glazig in olijfolie. Doe er het gehakt bij en bak rul. Voeg de rozemarijn, passata en bouillon toe. Kruid met peper en zout en laat 15 minuten zachtjes sudderen.

  2. 2

    Kook ondertussen de pasta beetgaar. Giet af en meng meteen met de saus. Schep er de room, peterselie en de helft van de parmezaan door.

  3. 3

    Doe de pasta in een ingevette ovenschaal, bestrooi met de rest van de kaas en zet in de oven tot de kaas mooi uitgesmolten is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snipper de ui en de knoflook. Fruit ze glazig in olijfolie. Doe er het gehakt bij en bak rul. Voeg de rozemarijn, passata en bouillon toe. Kruid met peper en zout en laat 15 minuten zachtjes sudderen.

  2. 2

    Kook ondertussen de pasta beetgaar. Giet af en meng meteen met de saus. Schep er de room, peterselie en de helft van de parmezaan door.

  3. 3

    Doe de pasta in een ingevette ovenschaal, bestrooi met de rest van de kaas en zet in de oven tot de kaas mooi uitgesmolten is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.