Appelkoek met hazelnoten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Appelkoek met hazelnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smullen!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de appels, snij ze in partjes en besprenkel ze met citroensap. Schik ze dakpansgewijs in een ovenpan of -schotel.

  2. 2

    Klop de eieren los met de room, de suiker en de kaneel. Schenk over de appels. Verdeel er vlokjes boter over.

  3. 3

    Bestrooi met de hazelnoten en de poedersuiker. Bak 30 minuten. Dek af met folie als de noten verbranden. Serveer warm of lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de appels, snij ze in partjes en besprenkel ze met citroensap. Schik ze dakpansgewijs in een ovenpan of -schotel.

  2. 2

    Klop de eieren los met de room, de suiker en de kaneel. Schenk over de appels. Verdeel er vlokjes boter over.

  3. 3

    Bestrooi met de hazelnoten en de poedersuiker. Bak 30 minuten. Dek af met folie als de noten verbranden. Serveer warm of lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.