Griekse spiesjes met salade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Griekse spiesjes met salade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomerse spiesjes

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook. Snipper de rozemarijn en het pepertje (zonder de zaadjes). Meng met 3 el olijfolie. Snij het vlees in blokjes en doe ze erbij. Laat 10 minuten marineren. Prik het aan spiesjes.

  2. 2

    Maak de groenten schoon. Snij de ui en de olijven in ringen. Verkruimel de feta. Scheur de sla kleiner. Snij de tomaten in partjes, de komkommer in blokjes.

  3. 3

    Roer een dressing van 2 el wittewijnazijn, 4 el olijfolie, peper en zout. Meng met de groenten.

  4. 4

    Grill de spiesjes 3 minuten aan beide kanten, of tot ze gaar zijn. Kruid met peper en zout. Serveer ze met de salade. Geef er brood of een aardappel in de schil bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook. Snipper de rozemarijn en het pepertje (zonder de zaadjes). Meng met 3 el olijfolie. Snij het vlees in blokjes en doe ze erbij. Laat 10 minuten marineren. Prik het aan spiesjes.

  2. 2

    Maak de groenten schoon. Snij de ui en de olijven in ringen. Verkruimel de feta. Scheur de sla kleiner. Snij de tomaten in partjes, de komkommer in blokjes.

  3. 3

    Roer een dressing van 2 el wittewijnazijn, 4 el olijfolie, peper en zout. Meng met de groenten.

  4. 4

    Grill de spiesjes 3 minuten aan beide kanten, of tot ze gaar zijn. Kruid met peper en zout. Serveer ze met de salade. Geef er brood of een aardappel in de schil bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.