Kabeljauw in papillot
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kabeljauw in papillot

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker en snel klaar

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Snij de citroen in plakjes en de venkel in stukjes.

  2. 2

    Leg 4 porties kabeljauw op 4 vellen bakpapier (of aluminiumfolie). Besprenkel ze met citroensap en leg op elk een plakje citroen, een stukje venkel, een takje tijm en een blaadje laurier.

  3. 3

    Vouw de pakketjes dicht en leg ze 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Snij de citroen in plakjes en de venkel in stukjes.

  2. 2

    Leg 4 porties kabeljauw op 4 vellen bakpapier (of aluminiumfolie). Besprenkel ze met citroensap en leg op elk een plakje citroen, een stukje venkel, een takje tijm en een blaadje laurier.

  3. 3

    Vouw de pakketjes dicht en leg ze 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.