Recept

Macaroni met feta en ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Naar aloud recept van "la mamma"!

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de groenten schoon.

    Snij de paprika’s in stukken, de wortelen in plakjes, de tomaten in blokjes.

    Pel en snipper de ui.

    Snij de ham in blokjes.

    Rasp de kaas.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Kook de macaroni beetgaar in gezouten water. Giet af, laat schrikken onder koud water en uitlekken.

  3. 3

    Stoof de ui in een nootje boter. Doe er na enkele minuten de paprika’s en de wortelen bij, stoof ze even mee. Overgiet met de bouillon.

  4. 4

    Vermeng de room met de melk en schenk ook dit bij de groenten. Laat even doorkoken. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Vermeng de groentesaus met de ham, de feta en de tomaat. Schep er de macaroni door. Beboter een ovenschaal en doe het mengsel erin.
    Bestrooi met de geraspte gouda en zet 40 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Macaroni met feta en ham

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!