• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde steak met bloemkool op z’n Vlaams

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomerkoken

bereiding
  1. 1

    Verdeel de bloemkool in roosjes. Blancheer ze kort in licht gezouten water.

  2. 2

    Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in licht gezouten water.

  3. 3

    Smelt de boter, plet de gekookte eieren. Meng het eierkruim en de gesmolten boter met de bloemkoolroosjes en de gehakte peterselie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verhit een grillpan. Bestrijk de steaks met olijfolie en gril ze goudbruin en gaar naar smaak. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Serveer de steaks met de bloemkool en gekookte aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verdeel de bloemkool in roosjes. Blancheer ze kort in licht gezouten water.

  2. 2

    Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in licht gezouten water.

  3. 3

    Smelt de boter, plet de gekookte eieren. Meng het eierkruim en de gesmolten boter met de bloemkoolroosjes en de gehakte peterselie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verhit een grillpan. Bestrijk de steaks met olijfolie en gril ze goudbruin en gaar naar smaak. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Serveer de steaks met de bloemkool en gekookte aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.