Kalfsfilet met morieljes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfsfilet met morieljes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met wodka
 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Bestrijk de kalfsfilet met mosterd en bak gedurende 45 minuten. Draai regelmatig om, zodat de kalfsfilet aan alle kanten bakt.

  3. 3

    Spoel ondertussen de morieljes schoon, dep ze droog en drenk ze in de wodka.

  4. 4

    Snijd de uien in stukjes en laat ze goudbruin kleuren in een pan.

  5. 5

    Voeg de bouillon toe, wat peper, een scheutje wodka en laat inkoken. Voeg 1 à 2 eetlepels kalfsfond toe, de morieljes en de volle room.

  6. 6

    Laat 2 minuten sudderen, breng verder op smaak met peper en zout.

  7. 7

    Neem de kalfsfilet uit de oven, snijd in plakjes en verdeel over de borden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Bestrijk de kalfsfilet met mosterd en bak gedurende 45 minuten. Draai regelmatig om, zodat de kalfsfilet aan alle kanten bakt.

  3. 3

    Spoel ondertussen de morieljes schoon, dep ze droog en drenk ze in de wodka.

  4. 4

    Snijd de uien in stukjes en laat ze goudbruin kleuren in een pan.

  5. 5

    Voeg de bouillon toe, wat peper, een scheutje wodka en laat inkoken. Voeg 1 à 2 eetlepels kalfsfond toe, de morieljes en de volle room.

  6. 6

    Laat 2 minuten sudderen, breng verder op smaak met peper en zout.

  7. 7

    Neem de kalfsfilet uit de oven, snijd in plakjes en verdeel over de borden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.