Recept

Rijstpap met chocolade en amandelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klassiek dessert met een chocotoets

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de rijst en laat uitlekken.

    Rooster de amandelschilfers.

  2. 2

    Breng de melk aan de kook, laat de chocolade erin smelten. Doe er de suiker, het merg van het vanillestokje en de saffraan bij.

  3. 3

    Voeg er de rijst bij, roer om en laat 30 minuten op een zacht vuurtje koken tot hij gaar is.

  4. 4

    Neem van het vuur, roer de dooiers los en roer ze door de rijstpap.

  5. 5

    Rooster de amandelschilfers kort in olijfolie.

  6. 6

    Serveer in glaasjes. Strooi er de geroosterde amandelschilfers over.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rijstpap met chocolade en amandelen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!