Spaghetti met amandelpesto
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spaghetti met amandelpesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pasta met een heerlijke zelfgemaakte pesto

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de spaghetti beetgaar.

  2. 2

    Hou van 1 bosje basilicum enkele blaadjes apart (voor de garnering) en doe de rest in de blender, samen met 4 el olijfolie, 50 g parmezaan, 1 teentje knoflook en 50 g amandelpoeder. Pureer. Breng op smaak met peper en zout, en voeg indien nodig wat extra olijfolie toe.

  3. 3

    Rooster 50 g amandelschilfers goudbruin. Meng de pesto met de pasta en verdeel over 4 borden. Bestrooi met wat amandelschilfers en werk af met basilicum en parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de spaghetti beetgaar.

  2. 2

    Hou van 1 bosje basilicum enkele blaadjes apart (voor de garnering) en doe de rest in de blender, samen met 4 el olijfolie, 50 g parmezaan, 1 teentje knoflook en 50 g amandelpoeder. Pureer. Breng op smaak met peper en zout, en voeg indien nodig wat extra olijfolie toe.

  3. 3

    Rooster 50 g amandelschilfers goudbruin. Meng de pesto met de pasta en verdeel over 4 borden. Bestrooi met wat amandelschilfers en werk af met basilicum en parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.