Recept

Goulash

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker winters

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de aardappelen in blokjes.

    Snij de uien in ringen

    Snij de groene en rode paprika in reepjes en de champignons in plakjes.

    Snipper een chilipepertje.

  2. 2

    Bak het stoofvlees rondom aan in wat boter. Kruid met peper en zout. Overgiet met water tot het vlees onderstaat. 

  3. 3

    Doe er de runderbouillon, het blikje tomatenpuree en 3 laurierblaadjes bij. Voeg er de groenten, aardappelen, chilipeper en 1 el paprikapoeder aan toe. Laat 2 uur zachtjes stoven. Bind eventueel met wat maïszetmeel. Serveer als maaltijdsoep, met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Goulash
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de aardappelen in blokjes.

    Snij de uien in ringen

    Snij de groene en rode paprika in reepjes en de champignons in plakjes.

    Snipper een chilipepertje.

  2. 2

    Bak het stoofvlees rondom aan in wat boter. Kruid met peper en zout. Overgiet met water tot het vlees onderstaat. 

  3. 3

    Doe er de runderbouillon, het blikje tomatenpuree en 3 laurierblaadjes bij. Voeg er de groenten, aardappelen, chilipeper en 1 el paprikapoeder aan toe. Laat 2 uur zachtjes stoven. Bind eventueel met wat maïszetmeel. Serveer als maaltijdsoep, met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!