Goulash
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Goulash

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker winters

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de aardappelen in blokjes.

    Snij de uien in ringen

    Snij de groene en rode paprika in reepjes en de champignons in plakjes.

    Snipper een chilipepertje.

  2. 2

    Bak het stoofvlees rondom aan in wat boter. Kruid met peper en zout. Overgiet met water tot het vlees onderstaat. 

  3. 3

    Doe er de runderbouillon, het blikje tomatenpuree en 3 laurierblaadjes bij. Voeg er de groenten, aardappelen, chilipeper en 1 el paprikapoeder aan toe. Laat 2 uur zachtjes stoven. Bind eventueel met wat maïszetmeel. Serveer als maaltijdsoep, met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de aardappelen in blokjes.

    Snij de uien in ringen

    Snij de groene en rode paprika in reepjes en de champignons in plakjes.

    Snipper een chilipepertje.

  2. 2

    Bak het stoofvlees rondom aan in wat boter. Kruid met peper en zout. Overgiet met water tot het vlees onderstaat. 

  3. 3

    Doe er de runderbouillon, het blikje tomatenpuree en 3 laurierblaadjes bij. Voeg er de groenten, aardappelen, chilipeper en 1 el paprikapoeder aan toe. Laat 2 uur zachtjes stoven. Bind eventueel met wat maïszetmeel. Serveer als maaltijdsoep, met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.